Concert Greatly Blessed in de Open Hof Assen

ASSEN

Greatly Blessed - Vocals & Band bestaat sinds 2012 en trad voorheen op onder de naam 'Men4Christ'.

De groep heeft een ‘southern gospel’-repertoire dat in Nederland al te horen is geweest van Amerikaanse groepen als de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haase & Signature Sound, Marshal Hall, Russ Taff en The Hoppers. De groep heeft de afgelopen jaren de bühne gedeeld met het merendeel van deze artiesten. Op 7 oktober geeft Greatly Blessed een concert in de Open Hof aan de Sleutelbloemstraat in Assen. Het concert begint om 19.30 uur. Gratis tickets kunnen worden gereserveerd via www.truetickets.nl. Er zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten.

De zangers worden begeleid door een eigen band met blazerssectie. Aan de avond werken ook twee Assenaren mee: Bart Zintel maakt deel uit van de groep en Astrid Medemblik geeft een gastoptreden; solo en in samenwerking met de mannen van Greatly Blessed.


Auteur

Redacteur