Leren computeren met Klik & Tik in bibliotheken Midden-Drenthe

MIDDEN-DRENTHE

De Bibliotheken in Westerbork, Beilen en Smilde bieden Klik & Tik aan: een cursus die deelnemers kennis laat maken met computers en internet.

De cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met computers en/of internet en hier graag wat meer vanaf willen weten. Tijdens de cursus werk je in je eigen tempo onder begeleiding van een docent. Daarnaast kun je thuis oefenen (dit kan tijdens openingsuren ook in de Bibliotheek). De cursus bestaat uit vijf lessen van twee uur en wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal zes personen. Bibliotheek Beilen: 10, 17, 24, 31 oktober en 7 november van 09:30-11:30 uur Bibliotheek Smilde: 11, 18, 25 oktober en 1, 8 november van 09:30-11:30 uur Bibliotheek Westerbork: 12, 19, 26 oktober en 2, 9 november van 09:30-11:30 uur Deelname aan de cursus is gratis en inclusief een werkboek. Lidmaatschap van de Bibliotheek is niet verplicht. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met de desbetreffende Bibliotheek.

Auteur

Albert-Jan Garama