Open huis Boksteam Assen

ASSEN

Boksteam Assen heeft 30 september open huis. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen geïnteresseerden de geheel vernieuwde gym van de boksschool komen bekijken.

Bijzonder aan de gym is de boksring die, wanneer niet in gebruik tot aan het plafond kan worden opgetakeld om zodoende meer ruimte te creëren. Een mooie en imposante oplossing.

Tijdens het open huis zijn wedstrijdbeelden te zien van de eigen boksers en zullen jeugdleden leuke demo’s laten zien. Ook Mental Progress, het weerbaarheidscentrum is aanwezig. Om 14.00 uur zullen de kinderen van het KIDSboksen een hele leuke training laten zien. KIDSboksen is een weerbaarheidsprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor alle bezoekende kinderen ligt er een leuke goodiebag klaar. Het adres is Sport & Wellness Center Assen, Industrieweg 5 (naast Dr. Nassaucollege Penta). Foto Pixabay.


Auteur

Redacteur