CBS het Kompas bedankt JUMBO Nobellaan

ASSEN

Aan de Einthovenstraat in Assen is een prachtige natuurspeeltuin gekomen waar kinderen van CBS het Kompas, maar ook kinderen uit de buurt graag spelen.

Om het benodigde bedrag voor de aanleg van de natuurspeeltuin te kunnen betalen was sponsering nodig. Via diverse acties is er door leerlingen van CBS het Kompas geld opgehaald. Zo was er een Fancy Fair waar hamburgers werden verkocht en konden er aan het eind van vorig schooljaar door de ouders/verzorgers vrieslollies worden gekocht. Deze acties werden mogelijk gemaakt door JUMBO Nobellaan die de school geholpen heeft met de inkoop van vrieslollies om de opbrengst van de acties zo hoog mogelijk te maken en met een kraam voor hamburgers tijdens de FancyFair.

Nu de natuurspeeltuin af is werd het tijd JUMBO Nobellaan te bedanken en daarom is vanuit de OR (ouderraad) een taart besteld om de JUMBO in het zonnetje te zetten.

Twee leerlingen uit groep 6 mochten de taart komen brengen die mevrouw Smit dankbaar in ontvangst nam. ,,We hebben het graag gedaan. We zijn zowat buren, dus als we nog eens wat voor jullie kunnen betekenen dan doen we dat graag!”, zei ze toen de kinderen haar de taart overhandigde.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur