Hubo Warenhuis Vanderveen werkt samen met de brandwondenstichting

ASSEN

Bij afdeling Hubo, 1e etage Warenhuis Vanderveen te Assen, kan men aankomend weekend alles te weten komen over brandpreventie. De brandwondenstichting is dan aanwezig en zal informatie geven.

Hubo Vanderveen heeft een uitgebreid assortiment brandpreventie, zoals blusdekens en rookmelders. Bedrijfsleider Alwin Dieters van Hubo Vanderveen: “Bij aanmelding , en dat kan al vanaf 1,50 per maand, krijgen nieuwe donateurs van de brandwondenstichting een rookmelder t.w.v. 24,95 van Hubo cadeau. Deze melder is een rookmelder voor het leven, je kunt er je eigen leven of dat van medebewoners mee redden. En mocht de rookmelder defect gaan, dan krijg je een nieuwe van de brandwondenstichting zolang je donateur blijft. Ik hoop dat we namens de brandwondenstichting heel veel rookmelders mogen weggeven.”

Ook aan de jonge gezinsleden is gedacht. Zij kunnen tijdens Vanderveen op Stelten van 21 tot en met 24 september als brandweerman of -vrouw een selfie maken bij Hubo Vanderveen. Ook de brandweer uit Assen werkt mee tijdens Vanderveen op Stelten. Zij hebben diverse promotiematerialen beschikbaar gesteld. Eigen beeld.


Auteur

Redacteur