Burendag Assen-Oost

ASSEN

Woon jij in Assen-Oost? Kom tijdens nationale burendag kennismaken met het buurtteam.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen viert met uw buren en de buurt op de vierde zaterdag in september. In 2017 vieren we Burendag op 23 september. Het is een dag waarop u gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Als buurtteam maken we graag kennis met u en zijn benieuwd naar uw ideeën, initiatieven en wensen in de buurt. We willen u graag vertellen wat we voor u en de buurt kunnen betekenen. Bijvoorbeeld buurtinitiatieven, de klussendienst, buurt- en jeugdmaatschappelijk werk, trainingen, vrijwilligerswerk en (mantel)zorg.

In de Werkwereld (Brunelstraat 77), van 10.00 tot 12.00 uur. Eigen foto.


Auteur

Redacteur