ACV zoekt herstel tegen Spijkenisse

ASSEN

De kennismaking met de Derde Divisie gaat bij ACV gepaard met vallen en opstaan.

Een overwinning, een remise en twee nederlagen vormen de oogst in de eerste vier wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd duidelijk verlies geleden bij Jong FC Groningen, maar er is direct een gelegenheid tot herstel. Zaterdag komt Spijkenisse naar het Catawiki Sportpark. De bezoekers reizen af naar Assen met twee punten in hun bagage, twee minder dan ACV. Spijkenisse heeft nog niet gewonnen, maar hield eerder wel op eigen terrein Jong FC Groningen in bedwang (2-2). Het is dus zaak voor ACV dat het zich herpakt en zich door een goed resultaat weer wat lucht verschaft. ACV-Spijkenisse begint zaterdag om 14.30 uur op het Catawiki Sportpark (Stadsbroek).

Auteur

Albert-Jan Garama