Foto-expositie Kees Vianen in Zuidhaege Assen

ASSEN

Cursist Kees Vianen van Fotoschool Assen exposeert tot 8 oktober zijn straatfotografie bij Podium Zuidhaege in Assen.

Het werk kenmerkt zich door de timing en humor in de beelden. De expositie is dagelijks gratis te bezoeken van 10 tot 22 uur. Kees Vianen, bij Assenaren ook bekend als Bloemenkees, ontdekte op latere leeftijd de fotografie en daarbinnen zijn specifieke plezier in en talent voor straatfotografie. Zijn timing en gevoel voor humor leveren bijzondere taferelen op. De expositie bestaat uit verschillende delen, geïnspireerd op wereldsteden. Vianen: ,,Al jaren was mijn belangstelling voor fotografie groot. Ik keek er graag naar, maar ik deed er zelf niets mee want ik dacht: dat kan ik nooit! Door de cursus bij Han Mulder van Fotoschool Assen kreeg ik de smaak van het zélf fotograferen pas echt te pakken. En nu heb ik zowaar een expositie!” Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama