Meedoen met Yoga in Vries

VRIES

In het dorpsgebouw De Pan word wekelijks op donderdagochtend yoga gegeven aan een groep vrouwen.

Anita van Veen uit Assen van Druppelyoga neemt het stokje over van Fleur de Sera, die afgelopen jaar de groep les gaf. Al jaren wordt er yoga gegeven in het dorp, en één van de deelneemsters wist te vertellen dat er al vele yogadocenten de lessen verzorgden. En telkens weer veerde de groep mee en bleven de deelneemsters naar de les komen.

"Yoga is heerlijk, even in beweging is bijzonder goed voor het lichaam en de ontspanning en meditatieoefeningen brengen rust en ruimte in lijf en geest" vertelt Anita, de docente die vanaf september de lessen yoga op donderdagmorgen gaat verzorgen.

Er is nog plaats in de les, mocht je interesse hebben in een gratis proefles, neem dan contact op met Anita van Veen, 0629226808. www.druppelyoga.nl


Auteur

Redacteur