Het nieuwe schooljaar begint met GozeroProcent

ASSEN

Het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland staat 22 september weer op het programma in Assen.

Van 20.00 tot 0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht.

Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties zoals o.a. Kunstbende die zich presenteren, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zijn er o.a. shows van niemand minder finalist van the voice of Holland Vinchenzo, rapper Bokoesam en aanstormend talent Nigel Sean. Tussendoor draaien verschillende DJ’s zoals Danny da Costa de vetste beats met begeleiding van MC Wes-L.

De entree voor het GozeroProcent feest is euro 7 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever (ook online via debontewever.nl), daarnaast vindt er op verschillende momenten voorverkoop plaats binnen de voortgezet onderwijs scholen in Assen. Vrijdag 22 september kosten de kaarten aan de deur euro 10. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl.


Auteur

Redacteur