Pubquiz Vries

VRIES

Volksvermaken Vries heeft samen met Café Onder de Linden te Vries op 22 september weer een Pubquiz. Aanvang 20.00 uur

Het pubquiz-team van Volksvermaken Vries heeft weer een hele nieuwe quiz voorbereid die garant staat voor een uitdagende avond. De gebruikelijke vragenrondes zijn weer aanwezig en natuurlijk ontbreekt ook de beruchte en brein-brekende geluidsronde niet!

Inschrijven voor de Pubquiz is mogelijk voor teams van minimaal twee en maximaal vier personen. Aanmelden via pubquiz@volksvermakenvries.nl met het aantal deelnemers en de namen van je teamleden en zo mogelijk ook de naam van je team. Het is ook mogelijk om je via de website van Volksvermaken aan te melden. Ga dan naar http://www.volksvermakenvries.nl/pubquiz-22-september-cafe-onder-de-linden/ en vul het formulier in.

Aanmelden kan ook op de avond zelf aan in café Onder de Linden, maar let wel op: de pubquiz is erg populair en vol is vol. Eigen foto


Auteur

Redacteur