Kunstig Oost Assen

ASSEN

Dit jaar wordt voor de achtste keer de kunstroute Kunstig Oost gehouden en wel op 24 september.

Dan is er in de wijk “Assen Oost” volop te genieten van kunst, vervaardigd door bewoners van de wijk. Een aantal nieuwe deelnemers heeft zich gemeld, waaronder kunstclub “De Nijlandsborg” van GGZ Drenthe en DAAT Drenthe gevestigd in het monumentale pand de Vermeer School. Ook De Vijverhof biedt deze middag een eigen programma.

De opening van deze kunsttocht door de wijk gebeurt bij de voormalige Vredeveld school aan de Zevensterstraat. Onze wijkwethouder Ruurd Wiersema zal de opening verzorgen. De dag zal hier worden afgesloten met een kindertheater programma. Waarvoor de kinderen uit Assen Oost zich nog kunnen opgeven. Voor verdere informatie hierover zie onze facebookpagina Kunstig Oost.

Op alle adressen zal tijdens de tocht door de wijk muziek te beluisteren zijn van de duo’s Sun Rise en May and June. Tijden van hun optredens zijn bij alle deelnemers beschikbaar. De flyer met adressen en de route is verkrijgbaar bij de VVV, Groeiplek (voormalig Vredeveldschool) en te bekijken op onze facebookpagina Kunstig Oost.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur