Opening kinderopvang Pure-Kids Assen

ASSEN

De officiële en feestelijke opening van kinderopvang Pure-Kids is 15 september tussen 15.00 en 18.00 uur.

Naast reguliere opvang, richt Pure-Kids zich op speciale doelgroepen, zoals kinderen met hoogbegaafdheid, ADHD, ASS en hoogsensitiviteit of kinderen die nu nog thuis zitten. Pure-Kids biedt zowel reguliere, als speciale kinderopvang aan. Een unieke combinatie in Noord-Nederland en een groot voordeel voor kinderen.

,,Op de opvang hebben we nu drie groepen: twee reguliere en een gespecialiseerde bso. De groepen zijn dus gescheiden van elkaar, maar leren elkaar zo wel kennen. Dat is goed voor de ontwikkeling. Ze kunnen namelijk zoveel van elkaars talenten leren. Ze vormen zo een heel mooie aanvulling op elkaar”, licht initiatiefneemster Femke Doevendans de bewuste keuze toe. Samen met Ina Kuperus runt zij de kinderopvang. Naast opvang bieden de twee ook logeerweekenden aan. Bij Pure-Kids kunnen kinderen uit Assen en omgeving dan ook terecht voor opvang in de breedste zin van het woord.

Pure-Kids heeft aan de Reest 2 de perfecte locatie gevonden. Met alle ruimte voor de kinderen om veilig buiten te spelen en parkeerplaatsen op eigen terrein. Sinds 4 september is de kinderopvang geopend.

Meer informatie over Pure-Kids is te vinden op www.pure-kids.nl.


Auteur

Redacteur