Hans Klok's House of Horror komt naar Assen

ASSEN

Kroonluchters flikkeren, geesten dwalen over het toneel. In de loge schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in Theater De Nieuwe Kolk Assen.

Grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror? Het publiek -voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd- zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Op 24 en 25 oktober Theater De Nieuwe Kolk, Assen. Reserveer: 088-0128550, www.dnk.nl Foto Andy Doornhein.

Auteur

Albert-Jan Garama