Open avond Mind4body-training Schoonloo

SCHOONLOO

`Golfbewegingen´, de praktijk voor lichaamsgerichte trainingen en therapie in Drenthe, heeft 14 september 19.30 uur een gratis open avond, waarin de nieuwe training “mind4body” geïntroduceerd wordt.

Meer uit je hoofd komen en in je lichaam, meer energie hebben en meer gevoel - dat zijn de doelstellingen van de mind4body-training. In wezen gaat het in deze cursus om gronding: een houding waarin je leert jezelf te accepteren, zo als je bent, in plaats van steeds maar beter, sneller of fitter te moeten zijn. Gronding geeft ontspanning in het lichaam en brengt rust in het hoofd. Maar hoe kom je er? Door middel van lichaamswerk: dus ademen, bewegen, dansen, ontspannen, voelen, aanwezig zijn.

Tijdens de open avond kunnen de deelnemers een indruk krijgen van mind4body: Hoe kan het zijn om te gronden en meer naar het lichaam te luisteren? De open avond geeft een goede basis voor een beslissing of iemand zich wil opgeven voor een mind4body-training (start van de volgende groep op 28 september).

Paridjeza, Elperstraat 8 Schoonloo. Contact en informatie: www.golfbewegingen.nl.


Auteur

Redacteur