Theatergroep MV Assen met Take Five en Grote Schoonmaak

EKEHAAR

Van TheatergroepMV uit Assen gaan twee nieuwe voorstellingen in première: Take Five en Grote Schoonmaak.

Take Five gaat over een prettig gestoord stel dat al jaren samen is. Hij is dol op gehaktballen en op haar. Zij houdt van schoenen en van hem. Ze leven in liefde en in isolement. En dan is er nog die muzikant in de tuin. Hij zet de toon. Take Five is een korte, absurdistische theatervoorstelling

Grote Schoonmaak is een voorstelling over een vrouw met een bijzonder geheim. Lena maakt huizen schoon. Dat doet ze grondig en met veel plezier. Maar wat doe je als Lena besluit om aan de grote schoonmaak te beginnen? Hoe ga je die overleven? Grote Schoonmaak is een lekker inktzwarte voorstelling met een onverwachte wending.

Op zaterdag 23 sept 20.30 uur Theaterboerderij Ekehaar, Hoofdstraat 19, 9454 PK Ekehaar. Entree euro 10. Meer info/reserveren: www.theatergroepmv.nl.


Auteur

Redacteur