Game event ‘The Reality’ vult wederom de TT Hall

ASSEN

Het jaarlijkse gaming event in de TT Hall in Assen staat weer voor de deur.

De organisatie van The Reality doet er elk jaar een stapje bij dus ook dit jaar heeft The Reality veel te bieden. In het weekend van 22, 23 en 24 september zullen ongeveer 1300 deelnemers en vele dag bezoekers deelnemen aan competities, activiteiten en er samen met vrienden een mooi weekend van maken. Dit jaar zijn er weer vele nieuwe toevoegingen aan het evenement. Naast dat er meer deelnemers een eigen game plaats in de zaal hebben zijn er dit jaar ook speciale VIP plaatsen. De deelnemers die graag wat meer luxe willen en in de watten gelegd willen worden kunnen hier hun plekje vinden.

Deelnemers kunnen meedoen aan diverse gaming competities waaronder Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Overwatch. De prijzenpot die verdeelt word onder de winnaars van deze competities is wederom enorm, daarnaast zullen er ook diverse hardware prijzen geleverd worden door partners en sponsoren. Fox Sports zal tevens aanwezig zijn om tijdens The Reality verslag te leggen van alle competities

Elke editie van The Reality staat er een bepaald thema centraal. Deze keer is er gekozen voor “Onderwater”. Dit betekent dat er dit jaar een heuse duiktank op de expo staat. Deelnemers en dag bezoekers krijgen de kans om hun eerste duikervaring op te doen en te ademen onderwater.

Gamegear leveranciers zullen ook aanwezig zijn op de expo. Je kunt hier kennis maken met de nieuwste gamegear deze testen en aanschaffen.

Van vrijdag 15.00 uur tot zondag 17.00 uur en dag bezoekers zijn van harte welkom op de zaterdag en zondag. Houd de website www.thereality.nl/expo in de gaten voor de laatste updates en haal je tickets voor de expo via tickets.thereality.nl.


Auteur

Redacteur