Eerste ronde Dubbel & Dwars Veenhuizen groot succes

VEENHUIZEN

Dubbel & Dwars ging zaterdag van start in Veenhuizen! Elke tweede zaterdag van de maand theater, poëzie én muziek.

Theatergroep De Gastspeler deed de aftrap met de hilarische voorstelling Zeg Maar Molière. Na de pauze droeg dichter Adrie Krijgsman geestige en mooie gedichten voor en vervolgens kreeg singer songwriter Gert Sennema ruim baan. Met donkere stem zong hij warme folk in Westerkwartiers dialect. Het publiek was het er unaniem over eens dat het een prachtige avond was. Voor herhaling vatbaar. En de tweede zaterdag van oktober is het dan ook weer zover, met een nieuw programma: op 14 oktober speelt de theatervoorstelling Grip 2.0 (een aangrijpende eenakter vol zwarte humor), na de pauze zingt en speelt Kris Vesseur met haar kristalheldere stem een aantal van haar mooiste nummers. Adrie Krijgsman is met zijn poëzie uiteraard ook weer van de partij. Zaterdag 14 oktober 20.30 uur. Het Verenigingsgebouw Hoofdweg 116 Veenhuizen. Entree 12,50 euro inclusief kop koffie of thee. Meer info: http://splinterendewinter.nl/index.html , reserveren kan met een mailtje naar: rob@tuijt.nl

Auteur

ggeersing