Afslag30 Beilen met Nederlandstalig meezing feest

BEILEN

Uitgaanscentrum Afslag30 in Beilen heeft een Nederlandstalig meezing feest met bijna 40 top artiesten op zondag 17 september..

Wil je ooit bijna 40 Nederlandstalige top artiesten bijeen zien in één middag, dan moet je zeker naar uitgaanscentrum Afslag 30 in Beilen voor een meezing feest tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje.

In een ruim vier uur durend non-stop programma zullen die middag de tv opnames plaatsvinden van het populaire Nederlandstalige tv programma ‘Toppers van Oranje’, waarin presentator Ivo Franklin u mee neemt met muziek van eigen bodem met;

Yves Berendse, Pater Moeskroen, Henk Wijngaard, Rob van Daal, Wimmie Bouma, Danny Nicolay, Ronnie Tober, Marco de Hollander, De Wannebiezz, Henk Damen, Ray Benjamin, Otto Lagerfett, Evert Wolthers, Robert Leroy, Danny Braaf, Danilo, Lytse Hille, Bert Zwier, en vele vele anderen.

Het grote non-stop meezing feest start om 14:00 uur en duurt tot 18:00 uur. De deuren van Afslag 30 gaan open voor het publiek om 13:00 uur.

De entree bedraagt euro 15 en wil je zeker zijn van een ticket, dan kun je die online bestellen via www.afslag30.nl , www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl.


Auteur

Redacteur