Week van de Loopbaan met Noloc Assen

ASSEN

In de week van 18 tot 24 september openen loopbaanprofessionals van Noloc hun Assense deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. De afgelopen twee edities van de Week van de Loopbaan waren een succes. Daarom biedt de Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals, ook dit jaar belangstellenden weer de mogelijkheid om in contact te komen met de expertise van haar leden op het gebied van loopbaanbegeleiding in de eigen regio. Nu de economie weer aantrekt, komt er ook meer beweging op de arbeidsmarkt. Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hem of haar in de buurt. Zo kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met de toegevoegde waarde van loopbaanbegeleiding in Assen. De loopbaanadviseurs maken graag kennis met belangstellenden om verder te kunnen helpen met loopbaanvragen. Dat kan individueel maar er worden in de regio Assen ook interactieve workshops gegeven. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan-2017. Eén van de loopbaanadviseurs voor Assen en omgeving is Ita Duursema (foto).

Zie www.loopbaanbegeleiding assen.nl.

Eigen foto.


Auteur

Redacteur