Pompeloen en Speelkasteel Assen met open dag

ASSEN

Smallsteps kinderopvanglocatie Pompeloen en buitenschoolse opvang Speelkasteel aan de Zoom 14-16, hebben 16 september een zomermarkt en open dag.

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn ouders en kinderen van de locaties, maar ook alle andere belangstellenden die een kijkje willen nemen, van harte welkom. Er is een verscheidenheid aan kraampjes en bovendien is er een grote loterij met prachtige prijzen waarvan de opbrengst gaat naar de Voedselbank.

Renske Plantinga, locatiemanager: “We hebben veel verschillende kraampjes op onze zomermarkt dus is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan kraampjes met brocante, kinderkleding, kinderboeken, peuterspektakel, knutselartikelen, sieraden en gewoon allerlei leuke hebbedingetjes. Met de loterij kunnen mensen onder andere een overnachting winnen in een suite met ontbijt voor 2 personen bij Hotel van der Valk in Assen. De opbrengst uit de verkoop van de lootjes gaat naar de Voedselbank zodat zij hiermee iets speciaal kunnen doen voor kinderen uit gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank. Omdat we de zomermarkt voor de 5de keer organiseren hebben we er een feestelijk tintje aan gegeven en zal prinses Elsa persoonlijk langskomen. We hebben er erg veel zin in en hopen dat veel mensen en kinderen een kijkje komen nemen.”


Auteur

Redacteur