Asser Uitdaging met workshop en ‘Beursvloer’

ASSEN

Maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen kunnen 14 september deelnemen aan de workshop ‘Goede Zaken’, om op die manier een goede basis te hebben voor de ontmoeting met bedrijven die wellicht hun wensen willen vervullen.

De bedrijven worden uitgenodigd minder verlegen te zijn en sociaal te ondernemen, om te geloven dat er ondernemers zijn die kunnen helpen, om met een heldere vraagstelling te komen en om te realiseren dat er mensen zijn die wensen kunnen vervullen. Ook heeft De Asser Uitdaging op 18 oktober ‘De Beursvloer’ in De Nieuwe Kolk. Een bruisende bijeenkomst waarbij maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen in contact kunnen komen met bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Met gesloten portemonnee worden tonnen aan diensten uitgewisseld. Want bedrijven met een wens hebben wellicht zelf ook een talent aan te bieden. Workshop ‘Goede Zaken’ is bedoeld om dit inzichtelijk te maken.

De Asser Uitdaging had de wens voor een locatie voor deze workshop. De Rabobank aan het Neptunusplein 2 in Assen vervult deze wens en zorgt tevens voor catering. Bent u een maatschappelijke organisatie, een vereniging of stichting en wilt u graag de workshop bezoeken? Kijk op www.asseruitdaging.nl.


Auteur

Redacteur