Wetenschappers over de toekomst van Assen

ASSEN

Tijdens de bijeenkomsten over de toekomst van Assen op 11 en 12 september schetsen wetenschappers een beeld van trends en ontwikkelingen en de gevolgen van Assen.

Op 11 september gebeurt dat door Hans Peter Benschop. Hij is directeur van het Trendbureau Overijssel. Een dag later houden lector Mark Mobach van het kenniscentrum Noorderruimte en hoogleraar planologie Ward Rauws een inleiding. Met hun inleidingen geven de wetenschappers een aftrap voor de discussie over de toekomst van Assen. Inwoners kunnen zich hierover in twee gespreksrondes uitspreken. De gemeente organiseert de bijeenkomsten in De Nieuwe Kolk als voorbereiding op het schrijven van de omgevingsvisie. De bijeenkomsten beginnen om half acht. Inloop is vanaf zeven uur.

Auteur

Albert-Jan Garama