Omnigym Assen zoekt turntalent

ASSEN

Hou je van koprollen, op de kop staan en hangen aan de rekstok? Dan is turnen misschien wel de sport voor jou. Wil je het eens proberen? Geef je dan op voor de Talententestdag van gym- en turnvereniging Omnigym in Assen.

In een echte turnzaal ervaar je welke oefeningen er gedaan worden op turnen en kun je je kunsten laten zien. Naar aanleiding van deze les kunnen kinderen uitgenodigd worden voor een van onze selectiegroepen. Dus lijkt het je leuk om te turnen, geef je dan nu op

Voor wie: meisjes geboren in 2009, 2010, 2011 of 2012.

Wanneer: zaterdag 30 september van 15.30 tot 17.00 uur.

Waar: Turnzaal in sporthal De Timp (Thorbeckelaan 2, 9402 ER Assen)

Wilt u uw dochter opgeven? Stuur dan een mail naar sportimpuls@omnigym.nl en vermeld daarin de naam, geboortedatum, telefoonnummer (voor noodgevallen) en een mailadres van uw dochter.


Auteur

Redacteur