Vijfde Pink Walk & Run in Westerbork

WESTERBORK

In Westerbork wordt zondag 1 oktober de vijfde Pink Walk & Run gehouden.

Met vorig jaar ruim 1800 deelnemers hoopt de organisatie dit jaar uiteraard weer op een grote opkomst. Vorig jaar bedroeg de totaal opbrengst ruim 43 duizend euro. De Pink Walk is meer dan alleen een wandeling. Het gevoel van saamhorigheid is groot! Natturlijk gaat het om geld op te halen , maar vooral wordt het gezellige tocht waarin we niet voorbijlopen aan het doel. Met een ‘Laan van Bezinning’, de mogelijkheid om een kaarsje te branden, stemmige pianomuziek maar ook gezellige finishmuziek van de Akoestini’s en de mogelijkheid om een hartenwens achter te laten op de Pink Wall. De diverse activiteiten die nu spelen op een rijtje en we hopen dat u daar als redactie wat aandacht aan zou willen/kunnen besteden: 1. A.s. vrijdagmiddag 8 september worden er 2 Pink Stropoppen geplaatst. 1 langs de A28 en 1 aan de Emmen-Drachten weg. Vanaf 13.00 uur wordt hiermee gestart. 2. Basisscholen ‘De Lindelaar’ en ‘De Wegwijzer’, samen schoolhoudend in ‘De Groene Borg’ in Westerbork gaat met beide scholen samen fantastische actie opzetten om geld in te zamelen voor de Pink Walk & Run 4 Pink Ribbon. Dit doen ze met een statiegeldflessen actie. De flessen gaan ze in big bags verzamelen en dan rond 29 september allemaal inleveren. Op 1 oktober overhandigen ze dan bij de start vd Pink Walk & Run een cheque. Contactpersoon is Arenda ten Have tel: 06 37447733 (kleuterjuf bij de Wegwijzer). 3. Jans Dobben van Dobben Wooncentrum heeft heel veel ondernemers gevonden voor het neerleggen van een roze loper bij hun winkel/bedrijf. Door de aanschaf van een roze loper steunen ze de Pink Walk 4 Pink Ribbon. De verspreiding van de lopers is binnenkort. Ca. 16 september willen ze de lopers neer gaan leggen. 4. Rond 16 september gaan we een paar honderd roze schoenen ophangen. 5. Op 1 oktober worden 2 roze kruiwagens verloot. De 2 kruiwagens hebben we gekregen van de Welkoop Westerbork. Het zijn kruiwagen met inhoud. Diverse ondernemers in Westerbork zorgen voor wat inhoud van de kruiwagens. 6. Dames 1 van Volleybalvereniging Quinto houdt een inzamelingsactie voor de Pink Walk & Run 4 Pink Ribbon.

Auteur

admin