Dubbel en Dwars - theater en muziek in Veenhuizen

VEENHUIZEN

In september start er een gloednieuw en geweldig leuk evenement in Veenhuizen! Splinter & de Winter uit Assen presenteert samen met Het Verenigingsgebouw: Dubbel en Dwars!

Elke tweede zaterdag van de maand een mooie theatervoorstelling en een klinkend muziekoptreden bij Het Verenigingsgebouw in Veenhuizen. Twee optredens voor de prijs van één! Voor Dubbel & Dwars zijn theatergroepen en muzikanten/bands uit de regio uitgenodigd die kwalitatief hoogstaande optredens geven. Vrolijk, ontroerend, swingend, meeslepend. Met onder meer de theatervoorstellingen Naar Moskou (Jos Visscher), Zeg maar Molière (De Gastspeler), Take Five (Theatergroep MV), Verhalen van de Stad (Splinter & de Winter), e.a. Muziekoptredens door onder meer: Kris Vesseur, Gert Sennema, Martin van de Vrugt, Jan de Wilde, Elton & Rebecca e.a. De aftrap is op zaterdag 9 september: dan speelt de speelse voorstelling Zeg maar Molière. Na de pauze kun je genieten van de poëtische muziek van Gert Sennema: een mix van folk, blues en country, gezongen in streektaal Westerkwartiers-Gronings. Wees erbij en reserveer snel! Programma voor het komende half jaar: • Zaterdag 9 sept: Zeg maar Molière + Gert Sennema • Zaterdag 14 okt: Grip 2.0 + Kris Vesseur • Zaterdag 11 nov: Take Five + Jan de Wilde Combinatie • Zaterdag 9 dec: Melvin Bonnet + Martin van de Vrugt • Zaterdag 13 januari: Naar Moskou + Jazz Standards Hans en Kris Vesseur • Zaterdag 10 febr: Verhalen van de Stad + Elton & Rebecca (Duo Sweet Rebel: pop in akoestisch jasje) Entree: € 12,50 entree incl. een kop koffie of thee. Aanvang: 20.30 uur. Adres: Het Verenigingsgebouw, Hoofdweg 116, Veenhuizen. Reserveren: rob@tuijt.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama