Klein Orkest werft donateurs en geeft openluchtconcert

ROLDE

Zoals bij de meeste verenigingen het geval is, is financiële steun een belangrijke inkomstenbron voor het voortbestaan en de ontwikkeling binnen de club.

In de tweeëntwintig jaar van bestaan is door Klein Orkest weinig gedaan aan werving van donateurs en sponsoren, maar daar komt vanaf nu verandering in: In de week van 12 juni kunnen huishoudens in Rolde en omstreken een flyer in de brievenbus verwachten die de mensen, die Klein Orkest een warm hart toedragen, in de gelegenheid stelt donateur te worden. Ook wordt men uitgenodigd het openluchtconcert bij te wonen op dinsdagavond 11 juli op het plein bij winkelcentrum de Baanderhoek. KOR zal zich dan voor het eerst presenteren onder leiding van haar nieuwe dirigent Arnold Span, die per 1 mei het (dirigeer)stokje heeft overgenomen van Klaas Pereboom. Tevens zal er gelegenheid zijn ter plekke donateur te worden. Het concert is van 20.00 tot 21.00 uur, is gratis toegankelijk en een ieder is uitgenodigd. Bij slecht weer zal uitgeweken worden naar Horeca Hofsteenge.

Auteur

Albert-Jan Garama