Furori racemiddag op TT Circuit

ASSEN

De vierde Furori Race middag van dit jaar, onlangs op de Junior Track van het TT circuit in Assen, was wederom een groot succes.

De genodigde kinderen met een ziekte werden samen met hun broertjes, zusjes en ouders ontvangen op het "Furori plein". Na een woord van welkom en uitleg van het programma konden de 28 kinderen gaan rijden en daar hadden ze zich natuurlijk enorm op verheugd. Gespannen gezichten bij sommigen want zelf in een mini race-auto oftewel een Furori rijden is best even wennen. Anderen wisten niet hoe snel ze weg moesten rijden. De enthousiaste vrijwilligers hielpen met in- en uitstappen, stonden langs de baan en zorgden voor de catering. Uiteraard waren er traditiegetrouw voor iedereen weer heerlijke poffertjes van "poffertjes on tour". Op het gezellige Furori plein was het goed vertoeven in het zonnetje of onder de parasol, wat hebben we het getroffen met zulk lekker weer. Tijdens de afsluiting was er voor alle kinderen een echte Furori diploma en kregen ze een mooie sleutelhanger mee als herinnering aan deze geslaagde middag! Geweldig om iedereen blij en tevreden weer naar huis te zien gaan. Kinderen met een ziekte even laten vergeten dat ze ziek zijn, dat is het doel van de Furori Foundation en dat is weer gelukt.

Auteur

Albert-Jan Garama