Themabijeenkomst Beilen: Hoe kan ik langer veilig thuis wonen?

BEILEN

Welzijnswerk Midden-Drenthe, Icare en Zorggroep Drenthe hebben 13 juni weer een themabijeenkomst met als onderwerp: Hoe kan ik langer veilig thuis wonen? De avond wordt gehouden in de voorbeeldwoning Langer Thuus aan de Kievitlaan 38 in Beilen en begint om 19.00 uur.

Wanneer u zich thuis voelt in uw eigen huis, wilt u daar zo lang mogelijk blijven wonen. Met een paar slimme aanpassingen kan dat veel langer zijn, dan u nu denkt. In deze bijeenkomst laten we u zien hoe u met ‘eenvoudige’ hulpmiddelen langer en veilig thuis kunt blijven wonen. We organiseren deze avond in de voorbeeldwoning van Langer Thuus aan de Kievitlaan 38 in Beilen.

Voor wie?

Voor mantelzorgers, hulpvragers, vrijwilligers en hulpverleners in Midden-Drenthe.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, wel handig. U kunt een mail sturen naar info@mantelzorgmiddendrenthe.nl of bellen met Grietje ten Hoeve consulent Mantelzorg) op 088 16 51 200. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie.

Auteur

Albert-Jan Garama