Sprookjesgala voor mensen met een verstandelijke beperking

ZUIDLAREN

In Zuidlaren zal 10 juni een Sprookjesgala plaatsvinden voor mensen met een verstandelijke beperking.

Dat is inclusief ouders/verzorgers, begeleiding, vrienden/familie. Deze avond start om 18:30 bij de locatie het 'Sprookjeshof' (adres: Groningerstraat 10, 9471 AR Zuidlaren). Het idee van deze avond is dat sprookjes daadwerkelijk tot leven zullen komen door middel van decoratie, entertainment en een bijpassende dresscode. Een kleine sfeerimpressie van deze avond: nadat de deelnemers over de rode loper binnen gekomen waren, konden ze bij de fotograaf hun avond alvast laten vastleggen. Eenmaal in de danszaal aangekomen stond Pinnokio daar en zelfs Sneeuwwitje liep rond. Er was een zanger die allerlei Hollandse hits zong. Vervolgens kwam er een prachtig sprookjesverhaal en de avond werd feestelijk afgesloten onder begeleiding van een DJ. -de inloop is vanaf 18:30 en het feest door tot 21:00 -entree is gratis, muntjes kosten 2,50 per stuk (koffie, frisdrank, alcohol); -opgave kan via de website, via onderstaande link: https://sprookjesgala.wixsite.com/sprookjesgala/contact

Auteur

Albert-Jan Garama