Knuffelen op de Dag van het Nationaal Park Drentsche Aa

ROLDE

Op 24 mei is de Europese dag van het Nationaal Park. In Nationaal Park Drentsche Aa wordt dat gevierd met een gratis activiteitenmiddag voor kinderen.

Er is van alles te doen rondom de waterspeelplaats bij Nationaal Park Toegangspoort Deurze, achter CR de Aanleg. Bezoekers kunnen er konijntjes en lammetjes knuffelen, rietbootjes maken, vissen en waterbeestjes determineren, hunebedje maken, een water- en een vogelquiz doen en nog heel veel meer. De activiteitenmiddag wordt georganiseerd door de samenwerkende partners van Nationaal Park Drentsche Aa. Iedereen draagt een steentje bij. De middag start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Bij waterspeelplaats Nationaal Park Drentsche Aa Toegangspoort Deurze, Asserstraat 63 Rolde, achter CR de Aanleg.

Avondprogramma

’s Avonds is er een programma voor volwassenen. Muziekgroep Sasson speelt ‘De sluiers van de Drentsche Aa’. Muziek en beelden van de Drentsche Aa. Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur. Aanmelding gewenst via drenthe@ivn.nl Toegang gratis. Na afloop wordt een bijdrage voor het gebiedsfonds gevraagd. Locatie CR de Aanleg, Asserstraat 63 Rolde.

Auteur

Albert-Jan Garama