De Handelsfabriek in Assen biedt woonbeleving

ASSEN

De Handelsfabriek heeft onlangs een pop-up store geopend in Assen aan de Noordersingel 1 (voorheen De Schoenenfabriek). De Handelsfabriek staat voor authentiek, vintage, industrieel, stoer en robuust. Deze stijl sluit volledig aan op de woontrends van nu. Vintage meubels, fabriekslampen en woonaccessoires met een verhaal. De gemoedelijke- en ongedwongen sfeer geeft de tijd om na te denken over de eigen creatieve ideeën, daar gaat het om. Enthousiast geworden van de winkel in Assen? Bezoek dan De Handelsfabriek ook in Tolbert. Twee jaar geleden is De Handelsfabriek hier gestart in de oude melkfabriek met ruim 1500m2 aan nieuwe woontrends. Wekelijks wordt het assortiment aangevuld met nieuwe woonartikelen. Persoonlijk advies of stylingtips? Ook dat kan bij De Handelsfabriek.

Eigen foto


Auteur

Redacteur