ACV Unive Jeugdvoetbaltoernooi

ASSEN

Wie van jeugdvoetbal houdt kan op donderdag 25 en vrijdag 26 mei zijn hart ophalen. Op die dagen vindt op het Unive Sportpark van ACV te Assen het ACV Unive Jeugdvoetbaltoernooi plaats.

Een toernooi waar dit jaar maar liefst 90 jeugdteams uit Assen en omgeving aan meedoen. Ruim 900 jeugdige voetballers zullen tijdens dit toernooi hun kunsten vertonen. Op donderdag spelen ‘s ochtends de JO9 teams van 8.30-12.30 en ‘s middags van 14.00-18.00 de JO11-teams. Op de vrijdag gaan de JO7- en de JO13-teams de wei in. Tussen de wedstrijden door strijden de deelnemende teams om de penaltybokaal en kunnen de kinderen hun energie kwijt op een door hoofdsponsor Unive beschikbaar gestelde pannakooi en springkussen. Naast het surplus aan jeugdvoetbal is door de organisatie goed toernooiweer besteld en wordt voor de inwendige mens gezorgd. Een bezoek aan dit evenement is derhalve vanuit menig opzicht een aanrader! Foto Peter v/d Werf.

Auteur

Albert-Jan Garama