Foto’s | Oalerwest Feesie in Bovensmilde

BOVENSMILDE

Afgelopen weekend was het weer feest voor jong en oud tijdens Oalerwets Feesie. Een feesttent vol ouderwetse gezelligheid en normale prijzen zo claimt de organisatie. Muziek stond voorop met happy hardcore en muziek van de jaren ’60 tot anno nu. Dat werd vorm gegeven met namen DJ Paul Elstak, Mental Theo, DJ Nino Paolo maar ook The Heinoos, Plork en de Aannemers. Verder bier en lekker eten.

Oalerwets feesie kent haar oorsprong in 2009. Toen werd door feestkeet ’t Slootje al regelmatig een kleinschalig feestje georganiseerd. Niet veel later ontstond het eerste officiële feest onder de naam Feestkeet ’t Slootje meets Café Bike ‘m d’r in. Met 125 bezoekers was het eerste feest een groot succes. In 2012 werd het feest voor het eerst onder de naam Oalerwets Feesie georganiseerd. De foto’s zijn van Lammert Aling.

Auteur

Albert-Jan Garama