Heropening Nijend24 met Jason Staal

ANDEREN

De afgelopen twee maanden is er bij Nijend24 keihard gewerkt. Tussen de optredens door is een tribune geplaatst die ruimte biedt aan 80 bezoekers. Hierdoor krijgt iedereen een perfect zicht op de artiesten.

Door de speelse opzet van de tribune past het perfect bij het karakter van Nijend24. Daarnaast is er een nieuwe entree gerealiseerd met garderobe en toiletten. Wethouder Harrie Dijkstra van de gemeente Aa en Hunze zal de tribune openen. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdragen van de Rabobank en de Gemeente Aa en Hunze en een aantal vaste bezoekers van de concerten bij Nijend24. Jason Staal zal de eerste zijn die hier optreedt. Bijna twee jaar geleden speelde Jason ook bij Nijend24, en neemt nu zijn band ook mee: Steven van Hoogdalem op bas en cello en Levi IJtsma op slagwerk. Reserveren kan via www.nijend24.nl. Het optreden begint op 20 mei om 20.30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama