Woonpark Diepstroeten groeit en bloeit

ASSEN

Afgelopen najaar feliciteerde wethouder Albert Smit nog de honderdste kopers van een woning op Woonpark Diepstroeten in Assen. Dit voorjaar staat de teller van het aantal verkochte woningen op honderdvijftig.

Daarmee zet het succes van de Asser nieuwbouwwijk zich voort. Tijdens de informatiedag op 20 mei vervullen de honderdvijftigste kopers een speciale rol.

Opening nieuwe wandelroute

De afgelopen weken is hard gewerkt aan een nieuwe wandelroute door de bloeiende omgeving van Woonpark Diepstroeten. Dit nieuwe wandelpad wordt tijdens de informatiedag op 20 mei officieel geopend door de honderdvijftigste kopers. Zij knippen op feestelijke wijze een lint door. Bewoners kunnen straks weer heerlijk door park en bos wandelen.

Mooi Orvelte II

Op dit moment is het nieuwe deelproject Mooi Orvelte II in verkoop. Deze serie van dertig rijwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen ligt gegroepeerd rond een brink-achtige groene, openbare ruimte. Het is straks een gebiedje waar kinderen vrij kunnen spelen en bewoners er elkaar kunnen ontmoeten. Eigen beeld.

Auteur

Albert-Jan Garama