Internationale Dogfrisbeewedstrijd in Assen

ASSEN

Pawsitive heeft 21 mei een grote internationale Dogfrisbeewedstrijd in Assen. De deelnemers kunnen zich rechtstreeks kwalificeren voor de Europese en Wereldkampioenschappen.

De deelnemers komen vanuit heel Europa naar Assen voor deze wedstrijd. Officieel is deze wedstrijd een Ashley Whippet Invitational Qualifier. AWI staat voor Ashley Whippet Invitational, dit is de oudste en grootste Dogfrisbee-organisatie. De wedstrijden zijn sensationeel om naar te kijken, hond en eigenaar werken heel nauw samen. Zowel het vermogen van de eigenaar om de speciale hondenfrisbees op een goede manier te gooien als ook het vermogen van de hond om deze te vangen worden getest. Dogfrisbee is een jurysport en een deskundige internationale jury zal de deelnemende teams beoordelen. De wedstrijd wordt gehouden op het terrein van de KC Assen, Dijkveldpad 2 in Assen, zondag van 10.00-15.30 u. De toegang is gratis. Meer op www.pawsitive.nl Foto Rick Letteboer.

Auteur

Albert-Jan Garama