Adriaan van Dis in Amen

AMEN

Zijn nieuwe roman moet nog officieel verschijnen, maar woensdagmiddag 10 mei las Adriaan van Dis in café De Amer in Amen al enkele delen voor uit ‘ In het buitengebied’.

De schrijver was in het dorp om het startschot te geven voor ‘Amen leest Van Dis’. Dankzij de medewerking van boekhandel Van der Velde Boeken kunnen alle bewoners gratis zijn werk lezen. Anneke Eskens kreeg woensdag als eerste ‘De wandelaar’ aangeboden. Een roman uit 2007 met grote actualiteitswaarde, zoals Van Dis vertelde. Op zondagochtend 18 juni is Adriaan van Dis te gast op het literatuur- en muziekfestival Zomerzinnen en dan kunnen de Amenaren hem persoonlijk vragen stellen. Die bijeenkomst is overigens voor alle festivalgangers toegankelijk. Die zondagmiddag zal Van Dis uitgebreid vertellen over ‘In het buitengebied’, een roman-in- verhalen. De hoofdpersoon is een schrijver die zich heeft gevestigd in een vallei, ver van de stad en zijn vrienden. Zie voor meer informatie over het festival WWW.ZOMERZINNEN.NL

Auteur

Albert-Jan Garama