Hippisch Festijn in Vries

VRIES

Het Hippisch Festijn is op 13 en 14 mei op het terrein van Paardensportcentrum Jan Dolfing, Noordenveldweg 1 te Vries.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een all-weather bodem van 3200 vierkante meter. Deze bodem wordt voor het eerst in gebruik genomen tijdens het Hippisch Festijn. Diverse sponsoren stellen mooie geldprijzen en extra prijzen beschikbaar. De springruiters op zondag doen automatisch mee in de strijd om de Gemeente Tynaarlo Bokaal. Dit is een wedstrijd die verreden wordt over drie concoursen in samenwerking met LR Noordenveld en PSV Laarwoud. De eerste wedstrijd is op 14 mei, daarna op 17 juni en de laatste wedstrijd is op 1 juli. Men moet ten minste aan twee wedstrijden hebben meegedaan om voor de bokaal in aanmerking te komen. De eerste prijsijswinnaars in de diverse dressuurklassen krijgen een dressuurles aangeboden door verschillende, gerenommeerde instructeurs. Daarnaast is er een gezellig strodorp ingericht waar deelnemers en publiek elkaar kunnen ontmoeten en waar voor de inwendige mens wordt gezorgd. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot en met 5 mei via www.polarfurst.nl. Foto Johan Wolfard.

Auteur

Albert-Jan Garama