Voorjaarsmarkt centrum Assen

ASSEN

De traditionele Voorjaarsmarkt in het centrum van Assen is op 10 mei van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zullen meer dan 80 markthandelaren zijn die allerlei producten gaan verkopen. Hierbij kun je denken aan tassen, riemen, bloemen en planten, kleding, schoenen, verse vis, sieraden, kaarten en nog veel meer. De markt wordt aangekleed met gezelligheid in de vorm van muziek en ook voor de kinderen zal er vermaak zijn. Het zal plaatsvinden in het centrum van Assen en wel op de volgende straten: Brinkstraat, Gedempte Singel, Koopmansplein, Kruisstraat, Marktstraat, winkelcentrum t’ Forum en bij Triade, Ceresplein en Ceresstraat.

Ren je Rot Show

Voor het eerst wordt er bij het Triade / Ceresplein een groots evenement georganiseerd. Bart Bosch presenteert daar de Ren je Rot Show! Er worden vragen gesteld en dan moet je rennen naar het vak met het volgens jou juiste antwoord. Dit zal in de middag gaan plaatsvinden. Wat is de Ren je Rot Show? Op 10 mei komt de Ren je Rot Show, het populaire televisiespel ‘van toen’ naar De Triade. Presentator/ zanger Bart Bosch heeft het populaire spel uit de jaren ’80 in een nieuw jasje gestoken en iedereen kan meedoen op woensdag 10 mei. Ren je rot werd van 1973 tot en met 1983 uitgezonden op de Nederlandse tv. In de spelquiz namen schoolklassen het tegen elkaar op door meerkeuzevragen te beantwoorden. In de huidige show wordt gebruik gemaakt van zeer professionele geluidsapparatuur, ledverlichting en grote schermen. Bart Bosch is niet alleen de initiatiefnemer van Ren je rot anno 2017, maar ook de presentator.

Auteur

Albert-Jan Garama