Osman Icden opent Slagerij Saré

Assen

De kersverse ondernemer Osman Icden heeft 15 april de deuren van zijn gloednieuwe slagerij, ‘Slagerij Saré’, met een opening tentoongesteld aan de consument.

Slagerij Saré, modern met een warme uitstraling; vertelt Osman Icden. Aan de Rolderstraat 8 in Assen. ,,Tijdens de opening hebben wij een drukke en gezellige dag gehad. Het was een bijzondere dag moet ik zeggen. Na een verbouwing van meer dan drie maanden ben ik er eindelijk in geslaagd om van start te gaan. Na vele ups & downs is er een frisse, overzichtelijke en vooral een moderne slagerij ontstaan. Vele consumenten maar ook mensen uit de verschillende kringen hebben veel moeite gehad met het vinden van een kwalitatief stuk vlees. Hedendaags is de consument steeds bewuster geworden wat betreft vlees en andere producten. Dit is één van de drie beweegredenen waarom ik gestart ben met een slagerij."

Kenner

,,Tevens is mijn vader een kenner op het gebied van vlees en was zelf 15 jaar geleden de eerste Turkse slager in Assen. Ik droomde ervan om op een dag de eerste derde generatie moderne Slager te worden in Assen en uit te groeien tot een familiebedrijf en een begrip in Assen. Ook het aanbieden van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat een mens recht heeft op uitmuntende vleesproducten die op de juiste wijze zijn voorbereid en kwalitatief gezien ook het beste van het beste zijn." ,,De slagerij is een jonge en dynamische winkel dat met waardevolle kenmerken c.q. waarden te werk gaat en zijn klanten op de juiste wijze en professioneel bedient. In de winkel zijn vele soorten vlees te vinden. Ook hebben wij ambachtelijke en zelf voorbereidde vleesproducten en hapjes. Dit zorgt voor diversiteit en voldoende keuze. Ook zijn al onze producten Halal. De doelgroepen waar de onderneming zich op spitst is heel divers en kent geen onderscheid. De laagdrempeligheid van de onderneming draagt hier een steentje bij. Ook dankzij de steun van collega- ondernemers gaan wij ervoor zorgen dat de Rolderstraat gaat leven met diverse ondernemingen."

Auteur

Albert-Jan Garama