Expositie in zorgcentrum De Driemaster

Assen

In De Driemaster aan de Pr. Beatrixstraat 9 in Smilde exposeert Fokkiena Braam met haar cursisten. In de maanden mei en juni is er gelegenheid deze expositie gratis te bewonderen, ook is het mogelijk om schilderijen te kopen.

Fokkiena Braam is al een kleine 25 jaar bezig met het schilderen. Door het volgen van veel schilderlessen in het verleden heeft het haar op een niveau gebracht waar ze wilde zijn. Veel schilderijen maakt ze in opdracht en ze geeft heel graag schilderles. Ze is trots op haar cursisten die inmiddels ook prachtige schilderijen maken, een ieder op zijn of haar manier. Haar schildersatelier heeft ze Carpe Diem (pluk de dag) genoemd, omdat Fokkiena vindt dat je leuke dingen niet moet uitstellen tot later. Bewoners en medewerkers genieten iedere dag van deze prachtige kleurrijke expositie en de reactie van bezoekers zijn vol lof. Een echte aanrader om deze expositie te bezoeken.

Auteur

Albert-Jan Garama