Informatiekrant Vaart Welzijn en gemeente Assen op de mat

Assen

Vaart Welzijn en de gemeente Assen komen begin mei met een gezamenlijke informatiekrant over het aanbod aan zorg, welzijn en ondersteuning.

Met deze krant willen ze inwoners informeren over het beschikbare aanbod en de werkwijze van de gemeente en Vaart Welzijn. Ook biedt de informatiekrant een nadere kennismaking met de vier Buurtteams van Vaart Welzijn. De krant wordt in de eerste week van mei huis aan huis bezorgd.

Veel veranderingen

Er is de afgelopen tijd veel veranderd op het gebied van zorg, welzijn en ondersteuning. Dat was voor Vaart Welzijn en de gemeente Assen aanleiding voor het maken van deze gezamenlijke informatiekrant. Inwoners kunnen hierin lezen over recente ontwikkelingen. Ook wordt in de krant uitgelegd waar inwoners met vragen en problemen terecht kunnen. In de krant komt een groot aantal verschillende onderwerpen aan bod. Het gaat bijvoorbeeld om de komst van praktijkondersteuners jeugd bij alle huisartsenpraktijken in Assen of de nieuwe aanpak van schulden en armoede.

Auteur

Albert-Jan Garama