Officiële opening Abel Tasmantoren | foto's

Assen

De Abel Tasmantoren in Assen wordt op zaterdag 29 april feestelijk geopend. De opening  vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur.

Het hoogste gebouw van Assen is getransformeerd naar een unieke woontoren. Alders Makelaars start in samenwerking met Vestal Woonservices met de verhuur van de 90 nieuw gerealiseerde appartementen. Het voormalige kantoorpand is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met negen woonetages. Elke etage bestaat uit tien verschillende energiezuinige appartementen. Het in het oog springende gebouw is een aanvulling op de woningmarkt. Na vestigingen in Groningen, Hoogezand en Veendam opent Alders Makelaars nu ook in Assen een vestiging. Het nieuwe kantoor van Alders Makelaars is gevestigd op de begane grond van de Abel Tasmantoren. Tijdens de opening van de Abel Tasmantoren kunnen bezoekers kennis komen maken met het team van Alders.

Start verhuur

Heel Assen is zaterdag 29 april tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de geheel vernieuwde Abel Tasmantoren.

Auteur

Albert-Jan Garama