Mevrouw Beerda wint Hyundai i10 bij Jumbo Prijzenspektakel

Assen

De Asser Jumbo-supermarkten aan de Kleuvenstee, Kroonwerk, Nobellaan en Veemarkt hielden in maart/april samen met Autobedrijf van Veen aan de Zendmastweg een Prijzenspektakel, met als hoofdprijs een Hyundai i10.

De trekking was op 18 april bij notariskantoor Tijdhof, Daverschot, De Jong Posthumus, waar mevrouw Beerda uit Assen als winnaar uit de bus kwam. Op de foto staat ze links vooraan, bij haar pas verworven bezit. Naast haar staan Jumbo-filiaalmanagers Jan Ploeger, Jeroen Strijker, Albert de Jong en Arjan Bouwhuis; David van der Wee van Autobedrijf van Veen en -op vier na- alle andere prijswinnaars.

Prijswinnaars

Hyundai i10: A. Beerda, Enkeerdhamel 10 Jaarabonnement wasstraat Auto van Veen: F. Kramer, Smetanalaan 206 F. Velthuis, Moerbeistraat 20 R. van der Kuijl, Het Kanaal 83 M. Stoker, Julianastraat 18 J. Prins, Veldkamp 4 Hollandscheveld (niet op de foto) 1 Minuut gratis winkelen: A. de Goede, Spintgoorn 6 M. Sjoers, Venestraat 187 W. Weterings, Stoepveldsingel 2 E.G. Veldhuis, Zernikestraat 15 Cadeaukaart 100 euro: A. de Groninger, Beunheugte 2 Mw. Lohr, Amstelstraat 245 (niet op de foto) L. Huizinga, Hof van Halenweg 2-380 A. van Bergen, Buizerdstraat 15 (niet op de foto) Tickets Ernst, Bobby en de Rest in De Nieuwe Kolk: A. Hollander, Huisingehof 48 D. Dijkstra, ‘t Stede 12 (niet op de foto) L. Smid, Klenckestraat 21 De Vries, Franjehoed 12 Cadeaukaart 50 euro: A. Post Cleveringa, Koraalstoep 17 B. Postmus, Stadhouderslaan 92 T. Manak, Jan Palachweg 69 J.K.M. Koops, Bosstraat 32 Foto: Erik Riensema.

Auteur

Albert-Jan Garama