Voorinschrijving jubileumeditie Pink Walk en Run Westerbork

Assen

De voorinschrijving voor de jubileumeditie Pink Walk & Run Westerbork gaat 1 mei van start. Op zondag 1 oktober wordt de vijfde speciale editie van de Pink Walk & Run georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker.

Inschrijven kan via www.pinkwalk.nl. Er kan gekozen worden uit een wandeltocht (Walk) van 6, 10 of 16 kilometer en een hardlooproute (Run) van 5 of 10 kilometer. De opbrengst van de Walk & Run gaat naar Pink Ribbon, onderdeel van KWF Kankerbestrijding, voor onderzoek naar borstkanker.

Voorinschrijving en lunch

Volwassenen betalen €10 inschrijfgeld, kinderen tot en met 12 jaar €5. Deelnemen aan de Pink Walk en Run bij de start kost €15 zonder voorinschrijving. Gezellig de dag compleet maken met een gezamenlijke lunch voor €10? Reserveren voor de lunch kan bij het inschrijven. Hiervoor zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! De Walk van 16 kilometer start op zondag 1 oktober om 9.30 uur, de 10 kilometer om 10.30 uur en de 6 kilometer om 11.30 uur. De Run van 5 km start om 12 uur en de 10 km om 11 uur.

T-shirts

Speciale jubileum t-shirts Pink Walk en Run 2017, natuurlijk in de kleur roze, zijn te bestellen op www.pinkwalk.nl. Met de aankoop van een t-shirt a €17,50 steun je Pink Ribbon.

Het bestuur

De Pink Walk & Run 2017 wordt mede georganiseerd door Dianne Enting, Marieke de Kleer, Marjan Dunning, Henriëtte Zoer en Gea Zuidema. Uiteraard met hulp van een grote groep vrijwilligers die Pink Ribbon een warm hart toedragen. Meer informatie over de Pink Walk en Run Westerbork: www.pinkwalk.nl en op de Facebookpagina Pink Walk & Run.

Auteur

Albert-Jan Garama