In-store strip-teken-sessie Mannenmode de Rooij

Assen

In de Mannenmode de Rooij in de Marktstraat in Assen zijn geregeld exposities te bekijken van kunstenaars. Op dit moment exposeert stadsstrip Bonnetc. in Mannenmode de Rooij.

De expositie, bestaande uit een stripverhaal over de binnenstad en een selectie cartoons van bekende Assenaren, loopt tot eind juni dit jaar.

Karikaturen

Op koopzondag 30 april komt Melvin Bonnet, brein en pen achter de stadsstrip, tekenen in de herenkledingwinkel. Vanaf 13.00 uur zit Melvin klaar om op aanvraag gratis karikaturen te tekenen voor klanten tijdens het winkelen. Vereeuwigd worden in een tekening met beroemde Assenaren zoals Tokkel, Harry Muskee, Bartje of burgemeester Marco Out kan ook. Van 13.00 tot 17.00 uur in de expositieruimte van Mannenmode de Rooij in de Marktstraat in Assen.

Auteur

Albert-Jan Garama