Online kaartverkoop FestiValderAa

Assen

In Schipborg vindt voor de zevende keer FestiValderAa plaats. Ook de komende editie biedt een unieke combinatie van muziek, (kinder- en straat) theater, dans en kunst.

Op het hoofdpodium kan de bezoeker genieten van onder andere Stephanie Struijk & Sue the Night. En op het gebied van theater kunnen wij De Hotshop - cooler dan Theatergroep De Warme Winkel & een coproductie van Gouden Haas en De Peergroup: Kopland aankondigen!

Programmering

Dankzij de programmering, maar vooral door de prachtige locaties waarop en waarin het festival zich afspeelt, is FestiValderAa de afgelopen jaren gegroeid in omvang en populariteit. Zowel het festivalterrein als de theaterlocaties liggen op prachtig gelegen plekken in het schitterende Stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Op 12 mei start de online kaartverkoop voor dit intieme festival. Noteer alvast: 7, 8 en 9 juli 2017 FestiValderAa in Schipborg. Theater en muziek in de Drentsche natuur.

Auteur

Albert-Jan Garama