Officiële opening MFA Assen Oost

Assen

Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Assen Oost wordt 21 april officieel geopend.

Tijdens deze feestelijke ochtend wordt de naam van de accommodatie bekend gemaakt door wethouder Maurice Hoogeveen en bestuurders Albert Velthuis, John van Meekeren en Marijke Fokkema. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Programma

De feestelijke gebeurtenis start om 8.15 uur in het Amiftheater op het schoolplein bij MFA Assen Oost. Het programma ziet er als volgt uit: 8.30 uur: speech wethouder Maurice Hoogeveen 8.40 uur: speech bestuurders Albert Velthuis, John van Meekeren en Marijke Fokkema 8.50 uur: kinderen overhandigen sleutel aan Maurice Hoogeveen 9.00 uur: onthulling naam MFA Assen Oost Na afloop van de officiële opening starten de Koningsspelen voor de leerlingen.

MFA Assen Oost

In de nieuwe Multifunctionele Accommodatie zijn vijf partijen onderbracht: basisschool De Regenboog, de Vredeveldsschool, kinderopvang ASKA, peuterspeelzaal Peuterica en het centrum voor Jeugd en Gezin. De gebruikers hebben in januari 2017 hun plek ingenomen in het nieuwe gebouw.

Auteur

Albert-Jan Garama