Blue Balloon speelt in Kerkje Eext

Assen

Het duo Blue Balloon brengt muziek van 1700 tot en met 1950. De zang wordt begeleid door orgel of piano.

Blue Balloon voert de klassieke muziek op een lichte wijze uit, de ballades spelen ze met respect voor de jazzcomposities, met een knipoog naar de romantische songteksten. Ook worden er bijpassende gedichten voorgelezen. De opbrengst van deze middag is geheel ten bate van het Kerkje Eext. Dit concert is onderdeel van de activiteiten van de Stichting Gekleurd Grijs, zie www.gekleurdgrijs.nl Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen aan: kerkje.eext@gmail.com onder vermelding van naam en aantal kaarten. De kaarten liggen dan klaar bij de ingang van het kerkje. Nog beschikbare kaarten zijn ook vanaf 14.30 in de kerk te verkrijgen. Zondagmiddag 23 april, van 15.00 tot 16.30 uur.

Auteur

Albert-Jan Garama